Den Brinker B.V.
Stralen - Schooperen - Coaten - Glasparelen
Wat is Den Brinker B.V.?

Den Brinker Rotterdam B.V. is gespecialiseerd in diverse vormen van oppervlaktebehandeling, namelijk stralen, schooperen, coaten en glasparelen. In de volksmond wordt het huidige stralen nog altijd zandstralen genoemd, terwijl deze vorm van stralen in ons land eigenlijk niet meer wordt toegepast. Wij stralen hoofdzakelijk met staal, gietijzer, corund, vasilgrit en glas. Het straalmiddel is afhankelijk van het object dat behandeld dient te worden. Een stalen plaat van 10 mm dik vereist dan ook een andere aanpak dan een autodeur.

Den Brinker B.V. is een bedrijf met 8 medewerkers. Het is klein en heeft oog voor de klant. Er is veel specialistische kennis aanwezig op het gebied van oppervlaktebehandeling. De inkoop en verkoop wordt geregeld door dhr. T. den Brinker. Deze is er vanaf het offertestadium tot aan het afleveren bij betrokken, zodat er een gestroomlijnde goederenstroom ontstaat.

Wij hopen u duidelijk gemaakt te hebben wat voor een bedrijf wij zijn en wat onze mogelijkheden zijn. Mocht u desondanks nog vragen en/of opmerkingen hebben, of als u een prijsaanbieding wilt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Den Brinker B.V. is lid van:





Contactgegevens

Den Brinker B.V.

Hoofdweg 101
3067GC Rotterdam
Telefoonnummer: 010 420 05 43
E-mailadres: info@denbrinker.eu
Fax: 010 456 42 99
Foto's
Lijst met albums
Projecten

Hier vindt u een overzicht van de afgeronde projecten door Den Brinker B.V. uitgevoerd.

Foto's van Den Brinker B.V.

Hier vindt u foto's van Den Brinker B.V.