Den Brinker B.V.
Stralen - Schooperen - Coaten - Glasparelen
Coaten

Het coaten (verven) gebeurt in twee verschillende loodsen. De afmeting van de eerste loods is 30m x 11m x 4m en de afmeting van de tweede loods is 27m x 12m x 4m. De loodsen voldoen beide aan de huidige eisen en normen.

Het coaten gebeurt op verschillende manieren, namelijk kwasten, rollen en spuiten. Het kwasten en rollen gebeurt hoofdzakelijk om lasnaden, oneffenheden en moeilijk bereikbare plaatsen van een laag te voorzien. Hierna worden de objecten geheel gespoten. Het spuiten kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De uitvoering hiervan is afhankelijk van het object, de coating en de laagdikte. De werkzaamheden worden geheel conform de eisen uitgevoerd. Hierbij worden de omgevingscondities en de laagdikte regelmatig gecontroleerd. Den Brinker B.V. verwerkt nagenoeg alle natte coatings.

Contactgegevens

Den Brinker B.V.

Hoofdweg 101
3067GC Rotterdam
Telefoonnummer: 010 420 05 43
E-mailadres: info@denbrinker.eu
Fax: 010 456 42 99
Foto's
Lijst met albums
Projecten

Hier vindt u een overzicht van de afgeronde projecten door Den Brinker B.V. uitgevoerd.

Foto's van Den Brinker B.V.

Hier vindt u foto's van Den Brinker B.V.