Den Brinker B.V.
Stralen - Schooperen - Coaten - Glasparelen
Stralen

Handmatig stralen

Het handmatig stralen wordt uitgevoerd in een straalcabine, welke aan alle eisen voldoet. De afmetingen zijn 25m x 8m x 4m. Deze ruimte is onder andere geschikt voor grotere werkstukken, werkstukken die aan een hoge straalgraad moeten voldoen, ferro en non ferro materialen en werkstukken die met speciale druk gestraald moeten worden. Rechts ziet u de handstraalloods.

Machinaal stralen

Het machinaal stralen wordt uitgevoerd met een schlick straalmachine. Dit is een straalmachine welke speciaal is ontworpen voor geconstrueerd staal. Het is een doorvoermachine welke een doorlaat heeft van 1250 x 900 mm. Machine is o.a. geschikt voor: constructiebalken, frames en velgen.

 


Contactgegevens

Den Brinker B.V.

Hoofdweg 101
3067GC Rotterdam
Telefoonnummer: 010 420 05 43
E-mailadres: info@denbrinker.eu
Fax: 010 456 42 99
Foto's
Lijst met albums
Projecten

Hier vindt u een overzicht van de afgeronde projecten door Den Brinker B.V. uitgevoerd.

Foto's van Den Brinker B.V.

Hier vindt u foto's van Den Brinker B.V.